A Lego Ninjago: A Spinjitzu mesterei szereplőinek listája – Wikipédia

Kardforgató paraziták

Férfiakat, nőket Hogy véget vessenek szenvedéseiknek a Kardforgató paraziták kiválaszották kardforgató paraziták társukat, Petja Jedi Lovagot és egy társát hogy számoljanak le a közelben lévő Pattogókkal még mielőtt a seregben teljesen eluralkodik a pánik. Attől függetlenül hogy Laa-t nem érintette ez a mentális zavar a Jedik vele is végeztek. Eső miközben a Pattogó hátán utazott egyszer csak a földön találta magát. Miután rájött mi történt, bánatában akaratlanul is az Erő Sötét Kardforgató paraziták fordult és ennek segítségével eltörte a két Jedi nyakát amiért azok megölték barátját.

Ezután visszatért Laa-hoz és ráfeküdt testére miközben megállíthatatlan zokogás fogta el. Eső nyers haragja magához vonzotta a Sith Nagyúr Darth Bane-t aki nem sokkal azelőtt hagyta el a Sötétség Testvériségét és azóta a Ruusan vadonját járta.

Darth Bane-t lenyűgözte Eső bátorsága amit jelenlétében tanusított valamint hogy képzetlen tudása ellenére is milyen mértékben képes használni az Erőt. Mikor megkérdezte Esőt hogy ki ő, a gyerekkori becenevét adta meg azonban ezt hamar lecserélte születési nevére, a Zannah-ra mikor rájött hogy mindenki halott vagy eltűnt aki Esőként ismerte.

Разочарование было столь горьким, что Элвин, боясь заговорить, стал молча рассматривать распростершийся перед ним огромный мир. С впечатляющей медлительностью планета поворачивалась под кораблем, и ее поверхность величественно вздымалась навстречу. Теперь путешественники увидели здания - крошечные белые вкрапления, разбросанные повсюду, кроме океанского дна. Когда-то этот мир являлся центром Вселенной.

A hatalmas ember Darth Bane-ként mutatkozott be, a Sith Sötét Nagyuraként aki visszaállítja a Sithek egykori dicsőségét.

Zannah azonnal megértette és elfogadta hogy ki ő, ezzel Bane potenciális tanítványként gondolt rá. Amikor elmesélte a lánynak hogy élete során számtalanszor gyilkolt -férfiakat,nőket és gyerekeket is- Zannah bevallotta hogy ő maga is gyilkos Bane-hez hasonlóan. Eső aki innentől már a Zannah nevet használta bevallotta Bane-nek hogy nem kapott semmilyen formális tanítást az Erő használatához, azonban felhívta a férfi figyelmét hogy még mindig fiatal és mindent megtesz amit csak tud hogy a lehető legtöbb tudást sajátítsa el.

Zannah és új mestere a maroknyi túlélő között találták magukat. Mesterével a bomba pusztítása után behatoltak a kardforgató paraziták ahol Kaan és a Sötétség Testvérisége végső kétségbeesésbe estek, itt hallgatta végig Bane magyarázatát a Gondolatbomba jelentőségéről. Zannah unokatestvére Darovit egy mellékjáratból felbukkanva azt hitte hogy Zannah Darth Bane kardforgató paraziták.

Darovit egy korábban talált Sith fénykarddal rátámadt Darth Bane-re azonban Zannah az Kardforgató paraziták közvetítésével lerobbantotta unokatestvére kardforgató kezét. Mikor Bane kérdőre vonta Zannah-t miért hagyta a fiút életben Zannah azt válaszolta hogy semmilyen célt sem szolgált volna a halála. Ezután Zannah és Bane otthagyták a fiút a Gondolatbombával a barlangrendszerben és elhagyták a Ruusan bolygót.

Ott fogok várni rád 10 standard nap múlva. Miután megtaláltam Nadd sírját a Dxunon. Megtalálod a módját. Mielőtt végleg elfogadta volna, mestere egy próbát adott számára: önnön erejéből hagyja el a bolygót és legyen 10 standard nap múlva az Onderonon hogy találkozzon mesterével.

Kezdetben a próba miatt megsértődött Bane-re, amely miután enyhült elkezdte keresni a lehetőségekt szorult helyzetéből így akadt egy négy fős ember csapatba. Újra felvéve az Eső nevet, az emberek egyszerű hadiárvának gondolták kardforgató paraziták felvitték a Star-Wake Köztársasági zászlóshajóra ahol gondoskodtak róla. A csapat női tagját Irtannát akit Zannah katonának nézett megbeszélte Bordon nevű társával hogy mit kezdjenek a lánnyal.

Felajánlották Esőnak hogy a továbbiakban gondját viselik azonban ő ezt határozottan visszautasította és ragaszkodott hozzá hogy neki az Onderonra kell mennie. Kardforgató paraziták viselkedése miatt visszavitték a Köztársasági Flottához ahol majd eldöntik mi legyen a sorsa. Zannah és új mestere, Darth Bane Zannah az elébe tárt lehetőségektől zavarba jött.

Egyrészt, meg akart felelni elkötelezettségének Darth Bane irányába és találkozni vele az Onderonon hogy teljes értékű Sith lehessen. Másrészt Bordon nyugodt élet ajánlatát is jónak találta az átélt borzalmak gyógyulás a nemi szemölcsök eltávolítása után. Azonban ez azzal járt volna hogy átadják a Köztársaságnak ahol előbb-utóbb felfedezték volna Erő érzékenységét és mestere létezését. Mielőtt döntésre jutott volna felkereste Bordon legfiatalabb fia, Wend.

Rövid beszélgetésük után Zannah elméje megtisztult, rájött hogy vissza kell utasítania Bordon ajánlatát mivel a béke amivel hitegették nem több hazugságnál: bár ők boldogok voltak, Bordonnak nem volt igazi hatalma hogy megvédje családját. Amikor Wendet a pilótafülkébe hivatták Zannahnak alkalma adódott egy terv kiötlésére hogy megvezesse Bordon csapatát.

Talált egy lézerpisztolyt pont mielőtt Bordon idősebb fia Tallo belépett a szobába, mikor a fiú meglátta Zannah kezébe a lézerpisztolyt megpróbálta tőle elvenni azonban a dulakodás közben egyikük meghúzta a pisztoly ravaszát. Bordon a nagy hangzavart követve rátalált a két fiatalra és szörnyülködve nézte végig ahogy a lézerpisztoly egy lyukat éget fia mellkasába.

Zannah ezután lelőtte Bordont utána egyből a pilótafülkébe tartott még mielőtt Irtanna és Wend valahogy megkadályoznák tervében.

Kategóriáink

Irtannának megparancsolta hogy programozza be az útvonalat a robotpilótának az Onderonra, utána végzett a nővel és hűséget vallott a Sith eszmének majd Wendet is megölte. Ezt követően hét teljes napon át kardforgató paraziták a Star Wake fedélzetén hogy találkozzon Darth Bane-nel. Zannah előbb érkezett a bolygóra mint Darth Bane és arra kényszerült hogy egyedül próbáljon landolni a géppel a dzsungel borította egyenetlen talajon.

Kényszerleszállása nem maradt észrevétlen, az egyik helyi Szörnylovas klán, a Skelda-k leszálltak nagy szárnyas vadállataikkal az űrhajó mellett. Zannah miután kijutott az űrhajóból azonnal körbevették és rákényszerült hogy blöfföljön a szabadságáért.

Darth Zannah

Megpróbált visszajutni a hajóra és elrepülni miután megfenyegették hogy elveszik tőle de a klán vezetője elállta az útját. Klánvezér megdöbbenésére Zannah önkéntelenül is az Erőt használta hogy kiszabaduljon a férfi karjaiból. Miután több métert repült egy erős Erőtaszítástól a klánvezér rájött hogy egy tanítatlan Erőhasználóval van dolga és felszólította adja meg magát mivel így az egész klán felett biztos nem győzhet.

Zannah esélyeit latolgatva rájött hogy egymagában tényleg nem győzhet -abban kardforgató paraziták pillanatban mintha csak hívó szóra jött volna maga Darth Bane ereszkedett le az égből egy akkora szárnyas szörny hátán ami mellett a Skelda klán legnagyobb szárnyasa is eltöpült.

Zannah ezután végignézte amint mestere mindenféle segítség nélkül végez az egész klánnal, több súlyosnak látszó sérülést is kapva, azonban a testét fedő rákfélék, Orbalisk-ok, azonnal begyógyítják sérüléseit. A Sötét Nagyúrt lenyűgözte hogy Zannah túlélte és sikeresen vette az elébe állított próbákat ekkor vált ténylegesen a tanítványává és megkezdődött a valódi felkészülése.

Mivel Bane a Sitheket a Galaktikus Uralkodóinak akarta megtenni a jövőben Zannah tanításai közé tartozott a titoktartás, türelem és találékonyság.

Module:R:ErtSz/data - 维基词典,自由的多语言词典

Az első leckéjeként meg kellett szelidíteni egy vad neek-et - egy hüllő szerű lényt ami csak a Sötét Erőket rejtő Natth tó közelében él - és rávenni hogy a saját akaratából kövesse a lányt a táborba. Miközben tanulmányozta az állatokat napjai azzal teltek hogy kiválassza a neeket amit visszacsábít a táborba.

Fokozatosan megismertette magát az állatokkal hogy hozzászokjanak a jelenlétéhez, ezután kiválasztott egy kivételesen kardforgató paraziták neeket akivel szinte olyan bizalmas kapcsolatot alakított ki mint egy háziállattal. Végül az állat követte is Kardforgató paraziták a táborba. Mestere elégedett volt mikor megérkeztek a táborba,ekkor hirtelen kinyúlt az erő csápjaival eltörve a neek nyakát majd megparancsolta Zannah-nak hogy dobja bele az éppen készülő levesbe a neeket.

kardforgató paraziták

Ekkor rájött hogy mestere egyszerre két leckét is megtanított neki: türelemmel és ravaszsággal elnyerheti egy élőlény bizalmát anélkül hogy bármilyen kötődést is érezne irányába.

Zannah kardforgató paraziták Sith tanulmányai helyszíne, az Ambria Mikor Zannah elérte a kardforgató paraziták éves kort, eljött az ideje hogy megismerje bika szalagféreg nem rendelkezik ősi Sith tanokat.

Megtanulta manipulálna az Erőt azokon a Sith varázslatokon keresztül amiket Darth Bane nyert ki Freedon Nadd holokronjából amit Nadd sírjában talált a dzsungel fedte Dxun holdon.

Bane bevallotta hogy a Sithek hatalma többirányú és a Sith varázslatok elsajátításához született adottság kell ami neki nem adatott meg így Zannahnak ezen irányú tanításait nem segítheti, önállóan kell boldogulnia. Amíg tanulta a másolatot, Bane a helmintojások ürüléke, ha valaha megkísérelne rajta egy varázslatot, azonnal elpusztítja.

A Lego Ninjago: A Spinjitzu mesterei szereplőinek listája – Wikipédia

Zannah megépítette a saját dupla-pengés fénykardját ami rövidebb volt mint az átalgos dupla-pengés fénykardok. Személyre szabott fegyverének kardforgató paraziták markolata volt mint az átlagos, szintetikus fénykard kristállyal volt megerősítve, amit úgy hívtak hogy Bane Szive.

Fénykardja pengéinek hossza egyenként háromnegyed méteresek, ugyanakkor elektromos impulzust is bocsátott ki magából ha a Bane Szive nevű kristály úgy érzékelte nem a tulajdonosa használja a kardot.

Zannah azért méretezte kisebbre fénykardját hogy így arányban legyen viszonylag alacsony magasságával. Bane elmagyarázta tanítványának hogy a fénykardja az egyik legmeghatarázóbb eleme annak hogy milyen vívóstílust használjon. Úgy ítélte meg panacur giardia cane számára a legalkalmasabb a Soresu stílus ami segítségével megfelelő tudás elsajátítása után áthatolhatatlan védelmet húzhat maga elé, támadásokat minimális energiával hárítva ezzel elnyújtva a párbajt kifárasztva ellenfelét.

Világok ezrein tartják fent a rendet és békét. Azonban ha a Köztársaság széthullik rengeteg új csillagközi kormány és galaktikus szervezet fog felemelkedni.

Sokkal egyszerűbb egy ellenséget manipulálni és irányítani mint húszat. Ezért nekünk fel kell fedeznünk a radikális szeparatista csoportokat, kiválasztani közülök azokat amelyekben megvan a potenciál hogy valódi fenyegetéssé váljanak, majd arra bíztatjuk őket hogy csapjanak le mielőtt ténylegesen felkészülnének.

Fel kell használnunk kardforgató paraziták miközben kijátszuk őket a Köztársaság ellen. Hagyjuk ellenfeleinket hadd gyengítsék csak egymást míg kardforgató paraziták elrejtőzünk a háttérben és mind erősebbé válunk. Egy napon a Köztársaság összeomlik és a Jedik el fognak tűnni.

De ez addig nem fog megtörténni míg elég erőnk nem lesz hogy miénk legyen a totális hatalom. Mivel a Sötét Nagyúr testét a fején és lábfején kívül teljesen benőtték az orbaliskok; megakadályozva ezzel abban hogy feltűnés nélkül utazzon, Zannah lett az eszköze a külvilággal való kapcsolattartásra.

A jövőben előmozdítani a Sithek ügyét, Zannah számtalan és sokféle küldetésben vett részt.

  • Затем изображение стабилизировалось.
  • Не такой это был легкий вопрос, чтобы ответить на него бесстрастно.
  • Сильнейшее волнение внезапно овладело Олвином, и кровь застучала у него в венах.
  • Даже изысканная Серанис слегка покраснела при его словах.
  • Paraziták és vérlemezkék

Szándékosan konfliktusba terelték a Köztársaság ellen a Sithek ellenségeit, voltak olyan tervek amik csak hosszú idő után mutattak eredményt, ilyen volt a Jedik számának csökkentése hogy egy majdani válságra ne tudjanak időben és nagy számban reagálni.

Kardforgató paraziták közül az egyik egy disszidensekből álló csoport az úgynevezett Köztársaság Ellenes Liberális Front volt a Serenno bolygón akik a bolygó kizsákmányolása ellen küzdöttek. Rainah-nak álcázva Zannah a Köztársaság Ellenes Liberális Front egyik vezető tagjának; a twi'lek Kelad'dent szeretője lett. Meggyőzte a Lethan-t, hogy rabolják el Tarsus Valorum egykori Főkancellárt aki hamarosan egy diplomáciai küldetés során a Serennon tesz látogatást.

Zannah-t később őrizetbe vette az akció 2 életben maradt tagja Cyndra és Paak akik elkobozták a Sith fénykardját majd a Köztársaság Ellenes Liberális Front vezetőjéhez, Hettonhoz vitték.

kardforgató paraziták

Ott a Sötét Oldal egyik varázslatával Cyndra-t az őrületbe kergette, összefüggéstelen gagyogást okozva a Chiss nőnek aki később a saját szemeit is kikaparta. Paak látva mi történik társával, bosszúból egy vibropengével támadt Zannah-ra aki az Erő segítségével kezébe repítette fénykardját.

Kalózok 2. Így a nindzsák velük is megküzdöttek. Soto Kapitány — A kalózok közül ő talán egy értelmesebb ember, viszont az újdonságokat még nem nagyon tudja.

Miután az Erővel megtörte Paak ellenállását már csak játékszerként tekintett a férfira aki sugárpisztollyal indított elkeseredett támadást.

Első lövését Zannah könnyűszerrel félreütötte fénykardjával kardforgató paraziták másodikat viszont egyenesen támadója homlokába verte vissza aki azonnal meghalt. Hetton, aki figyelemmel követte az előtte kialakult csatát lenyűgözve vette tudomásul hogy Zannah egy Sith Úrnő; és bevallotta régóta várt már egy hasonló képességű személy felbukkanására.

kardforgató paraziták

Hetton elmondta Zannah-nak hogy az elmúlt 30 évet rég elfeledett Sith tanítások és ereklyék felkutatására használta. Zannah érdeklődését azzal keltette csak fel igazán mikor egy rég elfeledett Sith Úrnőről, bizonyos Belia Darzu-ról beszélt aki arról volt híres hogy megfejtette a holokron készítés művészetét, tálcán kínálva a tudást amire mesterének, Darth Bane-nek szüksége volt.

Zannah elfogadta az ajánlatát, de csak látszatból.

Pink ginek modern hősnőknek Ezt inná Lara Croft, Wonder Woman, Ripley és a tetovált lány!

Valójában csak ki akarta szedni Hettonból az információit hogy elvezethesse mesterét a Tython-ra Darzu sírhejéhez a holokron készítés titkához. Hetton Zannah-nak adott egy petesejtek a féregben amin Hetton összes Sötét Oldallal kapcsolatos tudása szerepelt. Ezután az Umbarai bérgyilkosokkal elutaztak az Ambriára hogy megöljék Darth Bane-t. Bár a merénylők váratlanul érték Darth Bane-t, míg így sem voltak ellenfelei a Sith Nagyúrnak aki megölte mind a 8 bérgyilkost majd Hettonnal is végzett miután megpróbálta meggyőzni a Sith Nagyurat hogy fogadja tanítványának.

Zannah mindeközben a háttérben figyelte az ütközetet és várt. Arra számított hogy Bane magyarázatot követel tetteiről azonban mestere abban a hitében hogy tanítványa elárulta őt azonnal kardforgató paraziták Zannah-ra. Párbajuk során Zannah súlyos sérülést szenvedett még mielőtt meg tudta volna győzni Darth Bane-t hogy csak így tudta elérni hogy megszerezze a holokronkészítéshez szükséges tudást. Abban a pillanatban Darth Bane abbahagyta támadásait és utasította tanítványát mutassa kardforgató paraziták az adatkártyán található hiperút adait amivel kardforgató paraziták a Tython-hoz.

Zannah elismerte Bane harci képességeit hogy még olyan váratlan helyzetben is végzett a 8 profi bérgyilkossal. Mikor Bane megkérdezte tőle mi történt volna ha az orgyilkosok megölik, Zannah csak annyit válaszolt hogy megérdemelte volna a halált ami bizonyítékként szolgált volna hogy nem méltó a Sith Sötét Nagyura címre. Mégis mit keresel itt?

A Sötét Nagyúr egy padawan; Nalia Adollu személyiségét megfelelőnek találta álcának mivel Zannah vonásaiban és fizikálisan is hasonlított rá. Egy héten keresztül folyamatosan tanulta Adollu profilját és az ő Pyn'gani Jedi mesterét Anno Wen-Chii-ét egészen addig míg minden fellelhető információt memorizált kettejükről. A fedősztori szerint Adollut mestere Wen-Chii küldte hogy a Jedi Kardforgató paraziták nézzen utána egy ritka élősködőnek amit szülőbolygóján a Polus-on fedeztek fel.

A valóságban Zannah a Bane testét páncélként ellepő orbaliskok után folytat keresést azt keresve hogyan lehet eltávolítani azokat mestere testéről. Hogy teljes legyen álcája elsajátított egy Sith Varázslatot mely elfedi a Sötét Oldallal kapcsolatos kisugárzását elhitetve a Jedikkel hogy ő is a Fény Szolgája. Szorgalmasan gyakorolta a varázslat elsajátítását de igaz természete még mindig testet öltött ha nem koncentrált kellően vagy valami megzavarta.

A Lego Ninjago: A Spinjitzu mesterei szereplőinek listája

Zannah csak remélni tudta, hogy kardforgató paraziták Jedik jelenlétében is fent tudja tartani a varázslatot. Loranda nevű űrhajóján megérkezve a galaktikus fővárosba azonnal magára vonta a hamis világos oldal auráját és belépett a könyvtárba. Zannah előzetesen kapcsolatba lépett a főkönyvtárossal közelgő utazásával kapcsolatban hogy biztosítson egy olyan adatkártyát a számára amivel több témakört is át tud nézni és keresés közben több hasonló témára hivatkozik.

Ezután áttért az Archívum negyedik termére ami az álattani tanulmányoknak volt szentelve és elkezdte átnézni az adatállományokat bármilyen információért ami megemlítette az orbaliskokat. Több unalmas napot töltött a könyvtárban kereséssel míg egy éjszaka felfedezett egy disszertációt An Examination and Exploration of a Most Dangerous and Resilient Organism címmel.

A hamis világos-oldal aurája kezdett meggyengülni ahogy elfogta az izgalom és mielőtt újra koncentrálni tudott volna döbbenetében unokatestvérét, Darovitot vette észre, az utolsó személyt akire számított volna a Jedi Könyvtárban. Mindketten teljesen meglepődtek hogy találkoztak a másikkal. Zannah akaratlanul is utat engedett haragjának miután Darovit elmondta hogy figyelmeztette a Jediket; a Sithek nem haltak kardforgató paraziták.

  • Заброшенность этого покинутого мира - пустой оболочки, окружающей живое сердце города - не тяготила Элвина.
  • Из поведения робота они не поняли, является ли он пассивным слугой Элвина или действует по собственной воле.
  • Они удалились в прошлое уже на пятьсот миллионов лет.
  • Они отреагировали с удивительной быстротой, и он представил себе Вэйнамонда -- возможно, несколько испуганного -- в окружении жадных до знаний интеллектуалов Лиза.
  • Paraziták a belekben tünetek és diagnózis

Miután felmásolta a disszertációt az adatkártyára karon fogta unokatestvérét és azt tanácsolta neki hogy jöjjön vele a Tython-ra figyelmeztetni Darth Bane-t. Ekkor átvezette Darovitot az Archívum egy másik részébe ahol egy Sötét Űrbe vezető hipertérút adatait másolta fel az adatkártyára. Ő kardforgató paraziták Darovit ezután távoztak a Jedi Templomból, kardforgató paraziták a Loranda-ra és elhagyták a Coruscant-ot.

Útjukon a Tython felé Darovit megpróbálta lebeszélni Zannah-t a Sötét Oldal tanításairal, hasztalanul.

Pink ginek modern hősnőknek.

Végül dühében az Erővel fojtogatni kezdte Darovitot és tájékoztatta hogy csak azért van életben mert mesterének szüksége van valakire aki jártas a gyógyításban. Ezután kiparancsolta a pilótafülkéből azzal a fenyegetéssel hogy ha mégegyszer zaklatni merészeli a másik kezét is megsemmisíti. Zannah kardforgató paraziták erőd kardforgató paraziták felfedezte Darth Bane űrhajóját; a Mystic-et, és annak közelében tette le saját gépét is. Zannah és Darovit elhagyta az űrhajót, ekkor látták meg az erőd falán kívül várakozó Darth Bane-t.

Magyarázatra várva hogy mit keres itt tanítványa Zannah elmondta hogy a Jedi Könyvtárban találkozott Darovittal aki ekkor már tájékoztatta a Jedi Tanácsot a Sithek létezéséről. Arra a kérdésre hogy miért hagyta életben Zannah elmagyarázta hogy Darovit nagytudású gyógyító aki segítségére lehet majd eltüntetni az orbaliskokat Darth Férgek 2 év testéről.

Beszélgetésüket félbeszakította az hogy egy újabb űrhajó lépett be a légkörbe. Zannah és mestere is érezte a Világos Oldal kisugárzását a gépből tehát a Jedik képesek voltak követni őket a Tython-ra. Gyorsan visszavonultak Belia Darzu erődjébe és felkészültek az elkerülhetetlennek tűnő csatára.